Meld je nu aan!

Nieuws


10-09-2019 - Nog vijf dagen ......

Zondag 15 september a.s. is het zover. Op dit moment staan er 54 deelnemers op de kaart. Het weer lijkt goed te worden, dus leuk voor de deelnemers en leuk voor de kopers! Je kunt je nog steeds aanmelden als deelnemer via deze website.


01-09-2019 - We zijn er klaar voor!

Nog twee weken dan is het zover.......

Alle voorbereidingen zijn inmiddels gedaan.....

De flyers zijn verspreidt.....

De banners (spandoeken) zijn opgehangen........

De zolders, garages en schuren zijn opgeruimd.........

De aanmeldingen van deelnemers stromen binnen........

We hebben mooi weer besteld.....

Kortom, we zijn er klaar voor!

 

 


25-05-2019 - Het inschrijven is van start gegaan .......

Zoals jullie inmiddels hebben gehoord zal er dit jaar weer een rommelroute plaatsvinden in de Oostvaardersbuurt op zondag 15 september 2019.

De eerste 10 aanmeldingen om mee te doen, zijn binnen.

Verder hebben twee bewoners zich aangemeld om te flyeren. Er gaat worden geflyerd in de wijk tussen de Hanzeweg en de Ommelandvaart en in de wijk tussen de Lastdragerstraat en de Laan der VOC. Wil je in je eigen buurt flyeren, tijdens het uitlaten van de hond, of samen met een paar kinderen die dat erg leuk vinden, laat dat dan via de mail weten.

Bij de vorige edities van de rommelroute was er een facebook-pagina die ik lastig vond om te beheren. Daarom heb ik dit jaar een facebook-groep aangemaakt:  Rommelroute Oostvaardersbuurt 2.0 Binnenkort ga ik de oude pagina verwijderen. Dus als je op facebook zit, meld jezelf en je buren dan aan voor onze nieuwe groep!