Meld je nu aan!

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de Rommelroute Filmwijk. Inschrijven kan tot en met 14 juni 2019 22.00 uur. Dan wordt de deelnemerslijst definitief samengesteld.

Datum: zaterdag 15 juni 2019
Tijd 10.00 - 16.00 uur
Plaats: hele Filmwijk - Almere Stad

Wilt u gebruik maken van een plein? Mail dan naar onderstaand emailadres. Op basis van de animo bepalen we dan samen met u een plein.

Onder downloads kunt u direct uw deelnameposter downloaden en zelf uitprinten en achter uw raam plakken. Uit ervaring weten we dat dit aanstekelijk werkt en ook buren zich gaan aanmelden. Wel zo leuk om met meerdere buren in uw straat mee te doen.
 
De deelnemers die aangemeld zijn, vindt u terug op de kaart. Let op: Wanneer u zich inschrijft, dan zult u niet meteen zichtbaar zijn op de kaart. U hoeft zich niet nogmaals in te schrijven als u denkt 'ik zie niks'. Een aantal keer per week worden de inschrijvingen verwerkt en zal uw inschrijving zichtbaar worden. Mocht u nu kort voor de rommelroute nog niet op de kaart staan, mail dan even naar rommelroutefilmwijk@gmail.com.
 

U kunt bij uw inschrijving ook alvast "reclame" maken voor de spulletjes die u gaat verkopen of weggeven.

Om de dag zelf goed te laten verlopen zijn er wel een aantal regels waar u zich aan moet houden [regels]

Wij vinden het heel leuk als uw buren ook meedoen, dus maak ze enthousiast!
Wel graag even inschrijven via deze website.

Wilt u ook dat er veel mensen langskomen om spulletjes te kopen? Maak uw netwerk dan attent op uw deelname aan de rommelroute. Dat kan bijvoorbeeld ook via de rommelroute facebook-groep of twitter @rommelroute_036

Privacy
Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast. Op www.deschoor.nl\privacy leest u er meer over.