Meld je nu aan!

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de Rommelroute Filmwijk. Inschrijven kan tot en met 15 september 22.00 uur. Dan wordt de deelnemerslijst definitief samengesteld.

Datum:  zaterdag 16 september 2017
Tijd 10.00 - 15.00 uur
Plaats: hele Filmwijk - Almere Stad
 
Onder downloads kunt u direct uw deelnameposter downloaden en zelf uitprinten en achter uw raam plakken. Uit ervaring weten we dat dit aanstekelijk werkt en ook buren zich gaan aanmelden. Wel zo leuk om met meerdere buren in uw straat mee te doen.
 
De deelnemers die aangemeld zijn, vindt u terug op de kaart. Let op: Wanneer u zich inschrijft, dan zult u niet meteen zichtbaar zijn op de kaart. U hoeft zich niet nogmaals in te schrijven als u denkt 'ik zie niks'. Een aantal keer per week worden de inschrijvingen verwerkt en zal uw inschrijving zichtbaar worden. Gaarne uw begrip hiervoor.  Mocht u kort voor de rommelroute nog niet op de kaart staan, mail dan even naar rommelroutefilmwijk@gmail.com.
 

U kunt bij uw inschrijving ook alvast "reclame" maken voor de spulletjes die u gaat verkopen of weggeven.

Om de dag zelf goed te laten verlopen zijn er wel een aantal regels waar u zich aan moet houden [regels]

Wij vinden het heel leuk als uw buren ook meedoen, dus maak ze enthousiast!
Wel graag even inschrijven via deze website.

Wilt u ook dat er veel mensen langskomen om spulletjes te kopen? Maak uw netwerk dan attent op uw deelname aan de rommelroute. Dat kan bijvoorbeeld ook via de rommelroute facebook-groep of twitter @rommelroute_036

 
vernieuwen: afbeelding | audio