Meld je nu aan!

Nieuws


17-09-2016 - Opkomst

Beste buurtbewoners,

Hierbij wil ik jullie laten weten dat er momenteel ruim 70 inschrijvingen zijn die deelnemen aan de Rommelroute.

Volgens Stichting Welzijn De Schoor scoort de Faunabuurt hoog in het gemiddelde t.o.v de andere wijken. Nu maar hopen dat het weer ons morgen niet in de steek laat.

Ik wens jullie allemaal een plezierige dag en een goede verkoop.

Mochten er nog mensen zijn die zich nog willen aanmelden, dit kan tot morgenochtend 09.00 uur. Daarna sta ik zelf met mijn diverse spullen aan het IJsbeerpad 12.

 

Hartelijke groet  


13-09-2016 -

Beste (Fauna) buurtbewoners,

Heeft u zich al ingeschreven voor de Rommelroute op 18 september? Dit kan nog steeds. Vul het inschrijfformulier in op deze site.

 


12-09-2016 -

Beste (fauna)-Buurtbewoners,

Op dit moment zijn er 62 deelnemers voor de Rommelroute voor aanstaande zondag 18 september. Voor deze deelnemers alvast dank dat jullie zich ingeschreven hebben voor deze dag. Het is toch altijd weer even afwachten hoeveel belangstelling er hier voor is.

Er kunnen natuurlijk veel meer deelnemers bij. Dus probeer je buren warm te krijgen voor deze dag. Hopelijk laat het weer ons niet in de steek.

Nog even voor de duidelijkheid; als je wilt meedoen, schrijf je dan in via deze site en ga naar Faunabuurt / Inschrijfformulier. Ik zal er dan voor zorgen dat het zichtbaar op het kaartje wordt dat je meedoet.

Indien er nog vragen zijn, bellen of mailen is mogelijk vai 06-21872413 / rrfaunabuurt@gmail.com

Ik wens jullie alvast heel veel plezier deze dag!

 

Hartelijke groet

Shirley van den Eeckhout-Salomon

Ijsbeerpad 12

06-21872413